FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere


299 euro  + Taxe / 5 nopti 

Bonus : SAMARIA-Fantana lui Iacob

(locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen) 
ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II:  Ierihon – Hozeva - Marea Moarta – Biserica Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional:Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele  va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste  Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim – Drumul Crucii – M-tele Sion – Asezamantul Romanesc

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, unde se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi in zona comerciala din imprejurimi. Vizita pe Muntele Sion unde se va opri la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii.  Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Bethlehem – Manastirea Sf. Sava

Mic dejun. Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde se afla Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena,  Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se pleaca in Bethlehem, unde se va vizita  Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Raul Iordan – Nazaret - Muntele Tabor - Cana Galileii

Mic dejun. Se va incepe programul cu Raul Sf. Iordan –  in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul  gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VI:  Tiberias -  Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini,  Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 18:45 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 21:35.
Tarife


Servicii incluse :

 ● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

● transfer aeroport – hotel – aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3* si 4*

● transport cu autocar modern – aer conditionat

● ghid local vorbitor de lb. romana

● preot /insotitor de grup din partea agentiei


Nu include :

taxele de aeroport  130 euro

bacsisuri 45 euro/persoana (hoteluri, ghizi locali si soferi)

taxele de intrare la obiectivele turistice din program 45 euro

taxele hoteliere 30 euro

asigurarea medicala (obligatorie)

bauturile alcoolice si racoritoare la mese

excursiile optionale din program