FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

HOTEL MODERN 4* - MAMAIA

Situare: in partea central nordică a statiunii, la 50 m de plajă.
Plaja: largă, nisipoasă cu intrare lină in mare. 

Dotari generale: parter + 4 etaje, lift, restaurant cu terasa, bar de zi, bar la piscina cu terasa, cameră bagaje, acces internet in camere (wireless; contra cost), 155 camere duble,  4 apartamente si 16 garsoniere, casa de schimb valutar, 2 piscine (adulti si copii- acces gratuit); Hotelul nu dispune de plaja proprie.
Dotari camere: camere duble standard: tv cablu, minibar, aer conditionat, mobilier nou, balcon cu scaune si masuta, baie cu dus, foehn, telefon, sifonier, pardoseală cu gresie si covorase, seif, plasa de tantari, halat de baie si papuci de casa; structura camerelor standard nu permite introducerea patului suplimentar; camere duble extinse: au suplimentar fată de cele standard o canapea extensibilă; apartamente : living (canapea extensibilă) plus dormitor (pat matrimonial), restul dotarilor ca la camere;  garsoniere: chicinetă mică (cuptor cu microunde, veselă, chiuvetă), dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibilă, restul dotarilor ca la camere.
 Servicii masa: se acordă in restaurant Modern, categoria I, in sistem all inclusive:
Serviciile de all inclusive de masa constau in: mese servite in restaurant sub forma de buffet plus apa, ceai, cafea, racoritoare, aperitive alcoolice, bere, vin (bauturi autohtone).
Barul (intre orele 09-23) pune la dispozitie bauturi racoritoare, cafea, ceai, bere (bauturi autohtone). Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in all inclusive. Bauturile de import sunt contra cost.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de buffet sau a la carte functie de numarul de turisti din hotel. Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazare in hotel.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Pentru camera standard: 2 adulti + 1 copil 0-7 ani (neimpliniti) 100% reducere din pachetul achizitionat de parinti, fara pat suplimentar asigurat. Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar.
Pentru camera dubla superioara: 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-7 ani (neimpliniti) 100% reducere din pachetul achizitionat de parinti;  2 adulti + 1 sau 2 copii intre 7-12 ani (neimpliniti) - fiecare copil beneficiaza de 60% reducere din pachetul achizitionat de parinti; 2 adulti + 2 copii intre 0-7 ani (neimpliniti), respectiv intre 7-12 ani (neimpliniti) - 100% reducere respectiv 60% reducere din pachetul achizitionat de parinti; 2 adulti + 1 copil peste 12 ani - 30% reducere din pachetul achizitionat de parinti.
NU este permis accesul cu animale de companie in hotel.