FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

HOTEL DOINA 2*-NEPTUN

Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina de dus, incalzire centrala, posibilitate de conectare la internet.

Servicii masa: mic dejun in sistem bufet, restul meselor in sistem meniu fix , cu 3 variante la alegere.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): 1-2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; in cazul in care solicita pat suplimentar (maxim 1 pat intr-o camera dubla) se achita 50% din tariful de cazare al unui adult. Mesele se achita integral indiferent de varsta copiilor (inclusiv micul dejun se achita integral).

Tratament: exista posibilitatea efectuarii de tratament balnear (2 proceduri/zi/persoana - 30 lei/zi/persoana la care se adauga comisionul agentiei sau 3 proceduri/zi/persoana - 50 lei/zi/persoana la care se adauga comisionul agentiei).

Indicatii terapeutice: afectiuni reumatismale cronice si degenerative , artroze, spondiloze, afectiuni post-traumatice sau post-chirurgicale, afectiuni ale aparatului respirator prin folosirea cu succes a apei de mare sau a apei sulfuroase, cura de" remise-en-forme" -cura de refacere pentru pacientii care doresc sa-și mentina tonusul , cosmetica de corp si fața cu produse Gerovital, tratamente cu GEROVITAL sub supraveghere medicala.

Piscina acoperita din policlinica Doina este gratuita pentru turistii hotelului Doina, in afara programului de cura balneara.

Nu este permis accesul cu animale de companie