FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

Roma & Florenta

Tinerete fara batranete & Frumusete molipsitoare

Plecari: 28 Iunie, 26 Iulie, 21 Septembrie & 12 Octombrie


PROGRAMUL EXCURSIEI


Ziua 1 Bucuresti - Roma

Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 04:25 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 503 cu destinatia ROMA. Decolare la ora 06:25, sosire la Roma Fiumicino la ora 07:35. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras Roma panoramic si pietonal cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Tur pietonal: Arco Di Tito , Collosseum, etc. Transfer la hotel. Cazare la hotel 4* Roma (exceptie plecarea din 12.10 cazare hotel 3*superior).

Ziua 2 Roma

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Vizita la Vatican - cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fasciantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro - cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera "Pieta" de Michelangelo.

Timp liber pentru shopping. Roma este un loc excelent pentru cumparaturi, cu magazine impanzite in tot orasul. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare la hotel 4* Roma (exceptie plecarea din 12.10 cazare hotel 3*superior).

Ziua 3 Roma

Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu incadrul unui tur panoramic de autocar si minunata Insula Capri. Intoarcere la Roma. Cazare la hotel 4* Roma (exceptie plecarea din 12.10 cazare hotel 3*superior).

Ziua 4 Roma - Florenta

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Alitalia AZ 1677 cu destinatia Florenta. Decolare din Roma la ora 13:20, sosire in Florenta la ora 14:20 (exceptie plecarea din 12.10 imbarcare pe zborul Companiei Alitalia AZ 1679 cu decolare la ora 17:35 din Roma si sosire in Florenta la ora 18:35). Transfer in oras. Suntem in leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Tur pietonal Florenta cu ghid local (3 ore): Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Cazare hotel 3* Florenta.

Ziua 5 Florenta - Cinque Terre

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Cinque Terre. Lasati-va purtati intr-o experienta de o frumusete uimitoare explorand Cinque Terre, la est de-a lungul coastei Toscanei cu o priveliste minunata asupra apelor cristaline ale Marii Mediterane. Ad literam insemnand Cinci Pamanturi, Cinque Terre cuprinde cinci sate pescaresti mici (Monte Rosso, Vernazza, Corniglia, Rio Maggiore si Manarola) construite in stanci, intre plaja si dealuri, cu un parfum irezistibil de istorie combinat cu gastronimie savuroasa si peisaj rural autentic. Satele pitoresti sunt presarate cu case in culori pastelate cu trepte abrupte care coboara spre mare, ceea ce inseamna ca fiecare sat trebuie explorat pe jos pentru a-i savura unicitatea. Regiunea este inscrisa in patrimoniul mondial al UNESCO din anul 1997. Cazare hotel 3* Florenta.

Ziua 6 Florenta - Siena - San Gimignano

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Siena & San Gimignano. Siena, unul dintre cele mai captivante orase ale Italiei, cu o concentrare de medieval cu arhitectura gotica si farmecul unui oras mic. Palatele sale de caramida impodobite cu marmura, turnuri din piatra si biserici decorate fascinant. Daca inchideti ochii si va imaginati pentru o secunda un oras tipic toscan, sigur aveti in minte San Gimignano, superbul oras medieval colinar remarcabil datorita turnurilor din piatra, vinului alb si frescelor gotice impresionante. Cazare hotel 3* Florenta.

Ziua 7 Florenta  - Roma - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de jumatate de zi la Pisa. Oras universitar plin de viata, Pisa, pastreaza mostenirea culturala a sec. 11-13, cand flota sa maritima domina vestul Marii Mediterane. Colectia superba de cladiri romanice din Piata Miracolelor se afla printre primele 10 atractii din Toscana: Domul, Baptisteriul, Camposanto si Campanile - cel mai celebru simbol al Italiei, Muzeo delle Sinopie unde puteti admira schitele pregatitoare pentru frescele pierdute din Camposanto. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 1684 cu destinatia Bucuresti via Roma. Decolare din Florenta la ora 19:20. Sosire la Roma la ora 20:15 si imbarcare pe zborul AZ 502 la ora 21:30, aterizare in Bucuresti la ora 00:35 (a doua zi).

 

Tarife

Tarif: 499 Euro / persoana, loc in camera dubla

     Supliment camera SGL: + 190 Euro

       Reducere copil 2-11,99 ani : - 40 Euro/copil/sejur (cazare in camera dubla cu 2 adulti)

Plecari: 28 Iunie, 26 Iulie, 21 Septembrie & 12 Octombrie

 

Servicii incluse:

       Bilet de avion Bucuresti - Roma & Florenta - Bucuresti (via Roma), Compania Alitalia   

      Bilet de avion cursa interna Roma - Florenta, Compania Alitalia       

        3 nopti cazare cu mic dejun Roma la Hotel Excel Montemario 4* sau similar (pentru plecarile 28.06 / 26.07 / 21.09) & Hotel Beethoven 3*superior sau similar (plecare 12.10)

        3 nopti cu mic dejun Florenta la BB Hotel Capitol 3* sau similar

        Transferuri aeroport - hotel - aeroport

        Tur de oras panoramic si pietonal Roma

        Tur de oras pietonal Florenta cu ghid autorizat

        Insotitor de grup din partea agentiei

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:

 Ruta1: Constanta - Medgidia - Cernavoda - Fetesti - Slobozia

 Ruta2: Iasi - Tg.Frumos - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina  Ploiesti

 Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti

 

 

Nu sunt incluse:

     taxele de aeroport & combustibil: ~ 180 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de  evolutia pretului petrolului pana la date emiterii biletelor de avion)

     taxe de oras Roma 3 Euro/persoana/noapte si Florenta 4 Euro/persoana/noapte - taxa locala impusa de Primarie incepand cu data de 1 Ianuarie 2011. Taxa trebuie achitata cash la receptia hotelului

     asigurarea medicala (optionala)

     intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

     asigurarea storno

 

Excursii optionale:

         Vizita la Vatican: 33 Euro/adult

Include: bilet de intrare la Vatican, rezervare de grup, ghid local autorizat, casti, ghid insotitor, fara transfer (se rezerva din tara odata cu pachetul turistic)

 

          Excurie de 1 zi la Napoli si Insula Capri: 120 Euro/adult

Include: transport autocar, bilet de vapor Napoli - Capri, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli.

 

         Excursie de 1 zi la Cinque Terre: 110 Euro/adult

Include: transport autocar, bilet vapor, ghid local si insotitor de grup.

 

         Excursie de 1 zi la SIENA & SAN GIMIGNANO: 85 Euro/adult

Include: transport autocar, ghid local Siena, insotitor roman de grup.

 

         Excursie de jumatate zi la Pisa: 50 Euro/adult

Include: transport autocar, ghid roman insotitor.

 

NOTA: Tarifele pentru excursiile optionale sunt calculate pentru un numar minim de 20 platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori tarifele se recalculeaza