FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere


PIATA DE CRACIUN - BUDAPESTA


Traditionala piata de Craciun din Budapesta este organizata in inima orasului si devine un mic paradis pentru cei indragostiti de obiceiurile de Craciun, pentru pofticiosii atrasi de gastronomia traditionala, pentru iubitorii de arta populara si muzica folk. Vinul fiert cu scortisoara, bradul bogat impodobit, inaltat in mijlocul pietei creeaza o atmosfera unica, de sarbatoare si bucurie.

ZIUA 1: Plecare din Bucuresti ora 20.00 din parcarea de la  Ateneul Roman (vezi traseul la nota). Se circula noaptea.

 ZIUA 2 : Sosire dimineata la Budapesta. Sunteti invitati la un tur de oras ce cuprinde: B-dul Andrassy, Piata Eroilor, Citadella, Parlamentul, podurile dunarene, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare ( Matei Corvin), Monumentul Libertatii, Bastionul Pescarilor, Corsoul Dunarii, I-la Margareta. Dupa amiaza, timp liber la dispozitia turistilor, va sugeram shopping la mall-ul West City Center sau vizitarea pietii de Craciun. Cazare in Budapesta la hotel Ibis Hero Square 3*/ similar.

 ZIUA 3: Mic dejun. Excursie la Szentendre ( plimbare pietonala si shopping). Popas la fabrica de bijuterii Caprice.  Dupa amiaza timp liber pentru a admira P-ta de Craciun. Seara, optional: croaziera pe Dunare cu cina inclusa (aprox. 40 EUR/pers).Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4:  Mic dejun. Optional: excursie la Viena (35 eur/pers.) cu scurt popas la Pandorf si plimbare pietonala pe Ringul Vienez si pe Mariahilferstrasse. Cazare la acelasi hotel in Budapesta.

ZIUA 5: Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.


Tarife


PRET : 120 EURO / PERS IN CAMERA DUBLA 

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar 3*, licentiat pentru turism;
- 3 nopti PIATA DE CRACIUN - BUDAPESTA cazare cu mic dejun in Budapesta la hotel Ibis Hero Square 3* (sau similar);
- Asistenta turistica.
         
PRETUL NU INCLUDE: 
-asigurarea medicala, asigurarea storno (recomandata), 
-intraririle la obiectivele turistice, 
-excursiile optionale.
 
 
SERVICII SUPLIMENTARE:
Supliment single:  55 EUR
REDUCERI:
Copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 20 EUR
 
NOTA :   Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers.
-          Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
-          Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
-          Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.
-          Locuri de imbarcare de pe traseu:
-          Program 1: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Pitesti (Petrom-Bascov) – Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos) – Sibiu ( fostul Hotel Continental) – Sebes (Casa  de Cultura) - Deva (gara) – Arad (gara)
-           
-          Program 2: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Bucuresti – Ploiesti (Petrom-Metro) – Brasov (Carrefour) – Tg. Mures (Parcare Restaurant Bridge Grill) – Cluj (Sala Sporturilor) – Oradea (Selgros)