FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

Vacanta de Revelion a la Clarion in Praga Orasul de Aur.

Incursiune in Capitalele Imperiale Praga-Viena-Budapesta.

Cu Hoteluri de 4* incluse.

Vizitam Budapesta, Bratislava, Praga, Castelul Karlstejn, Karlovy Vary, Viena... (vezi programul excursiei).

29 Decembrie | Bucuresti - Budapesta

Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. 

30 Decembrie | Budapesta - Praga

Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava-Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric si faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga, situat intr-o zona rezidentiala  si la numai 5 statii de metrou de centru. Atat hotelul cat si statia de metrou se aflta in incinta unui centru comercial. Detalii hotel 

31 Decembrie | Praga Orasul de Aur

Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit–simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, „Golden Lane“–strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber in oras pentru plimbari si ultimele cumparaturi inainte de anul nouSeara, optional, Cina Festiva Revelion a la Clarion-in sala mare de festivitati a hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Musical inedit dar si o delicioasa Cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa (cina, bauturi, program de divertisment cu muzica live si tarife conform descrierii). La Multi Ani 2018 ! Cazare Hotel Clarion Congress 4*. 

1 Ianuarie 2018 | Castelul Karlstejn

Mic dejun. Timp liber in oras. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejnsituat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn  este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu-cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga. 

2 Ianuarie 2018 | Karlovy Vary

Mic dejun. Excursie inclusa la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* Praga. 

3 Ianuarie 2018 | Praga - Viena - Budapesta

 

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Sosire in jurul pranzului la Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth Sisi, Palatul Hofburg–fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, Cina cu program folcloric si degustare de vin la o renumita crama din Budapesta. (Tarif informativ: 30 eur/pers, pt. Grup minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. 

4 Ianuarie 2018 | Budapesta- Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale si de conditiile de trafic.
TarifePlecari din orasele: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad.
Transferuri gratuite Interra din orasele: 

- Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 Perioada circuit29 Decembrie 2017 - 4 Ianuarie 2018
 Mai sunt locuri libere ?da
 Adult in camera dubla379 euro
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar379 euro
 Copil 0-11,99 ani cu 2 adulti in camera190 euro
 Adult in camera single588 euro

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra nou
Cazare 6 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti cu mic dejun bufet in Budapesta la Hotel Expo Congress 4* sau similar
- 4 nopti cu mic dejun bufet in Praga la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
Tur de oras Budapesta panoramic
Tur de oras Praga cu Ghid local
Tur de oras Viena panoramic si pietonal

Tur de oras Bratislava
Excursie la Karlovy Vary

Vizitele si excursiile prevazute in program

Nu sunt incluse:
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice
Cina Festiva de Revelion optionala (vezi prezentare la excursii optionale)