FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

22 Decembrie | Bucuresti -Budapesta

Plecare, cu doua autocare Interra, din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute:

Autocar 1: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta.

Autocar 2: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sighisoara, Targu Mures, Cluj, Oradea, Budapesta.

Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar.   

23 Decembrie | Budapesta - Viena Tur de oras

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras viena cu ghid local de Lb Romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si Orasul Dunarii- Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central sau similar. Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra Mariahilferstrasse.  

24 Decembrie | Piata de Craciun Viena si Ajunul Craciunului

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun Christmas Dinner la Hotel Ibis Mariahilf. Tarife: 49 eur/adult, 30 eur/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena sau similar. 

25 Decembrie | Viena Ziua de Craciun

Mic dejun. Intalnire cu ghidul, pentru Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30-Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester (Detalii). Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o atmosfera imperiala la Palatul Imperial Hofburg. (Transferul la si de la concert este asigurat de autocarele Interra). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena sau similar. 

26 Decembrie | Viena - Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta. Sosire in cursul dupa amiezei. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de încoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Continuam cu vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta. Seara, optional, puteti alege pentru unul dintre cele doua programe care se organizeza cu traditie la Budapesta: Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 30 euro /persoana, minim 25 participanti, transfer cu autocarul inclus. Cina traditionala ungureasca cu degustare de vin si program folcloric, muzica lautareasca, la cea mai renumita crama de vinuri din Budapesta–Borkatakomba-vestitul labirint de vinuri de 88 km lungime. Veti fi fermecati de muzica si dansurile traditionale maghiare, intregul program artistic concentrandu-se in jurul unui adevarat ritual inchinat lui Bachus. Tarif: 30 euro /persoana, minim 25 participanti, transfer cu autocarul inclus. Cazare Hotel Park Inn by Radisson 4* Budapesta. 

27 Decembrie | Budapesta - Bucuresti

Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.


TarifeCu Hotel situat central in Viena pe Mariahilferstrasse.

BONUS Concertul Extraordinar de Craciun de la Palatul Imperial Hofburg !

Ca in fiecare an, vom pleca cu doua autocare Interra, pe doua rute diferite de preluare turisti:

Autocar 1: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad.

Autocar 2: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sighisoara, Tg Mures, Cluj, Oradea.

Transferuri gratuite Interra din orasele: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia.

 Perioada Circuit22 - 27 Decembrie
 Mai sunt locuri libere Autocar 1 ?  da
 Mai sunt locuri libere Autocar 2 ?da
 Adult in camera dubla329 euro
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar319 euro
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera255 euro
 Adult in camera single457 euro

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra nou
Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hoteluri de 4* si 3* superior astfel:
- 2 nopti in Budapesta la Hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar
- 3 nopti in Viena la Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar

1 Cina in 25 Decembrie
Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu Ghid local de Lb Romana
Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
Ghid local de Lb Romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita local)
Tur de oras Budapesta
Vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta
BONUS Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester de la Palatul Hofburg
 

Nu sunt incluse:
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice
Cina Festiva de Craciun  Christmas Dinner  la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara). Tarife: 49 eur/adult, 30 eur/copil 2-11,99 ani, include: 
Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 - 22:30/23:00).