FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

Piata de Craciun la Praga 

Ziua 1 | Bucuresti - Praga

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:20, pentru imbarcare zborul Companiei CSA OK803 Bucuresti-Praga cu decolare la ora 15:20. Sosire la Praga la ora 16:15. Dupa recuperarea bagajelor, intalnire cu ghidul local, vorbitor de Lb Romana, pentru transfer in oras. Continuam cu turul panoramic si pietonal al Orasului de Aur: Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.  

Ziua 2 | Praga Orasul de Aur si Piata de Craciun

Mic dejun. Astazi va sugeram Vizitarea Pietei de Craciun Praga. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna Decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului.  Cazare Hotel Clarion Congress 4*. 

Ziua 3 | Karlovy Vary 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Praga sau optional, excursie la Karlovy VaryKarlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita, vestit pentru izvoarele sale cu ape termale si lucrarile mestesugaresti din portelan si ceramica. Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4*. 

Ziua 4 | Praga - Bucuresti 

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK802 cu decolare catre Bucuresti la ora 11:40. Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:35.

Tarife


Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele: 

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 Plecari Sejur1 Decembrie8 Decembrie
 Mai sunt locuri libere ?1020
 Adult in camera dubla199 euro199 euro
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti130 euro130 euro
 Adult in camera single268 euro268 euro

Servicii incluse:
Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania CSA
Transferuri aeroport-hotel-aeroport

- Cazare 3 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
- Tur de oras Praga cu Ghid local de Lb Romana
- Asistenta turistica locala

Nu sunt incluse:
- Taxele de aeroport, 125 euro /persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
- Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
- Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale