FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

Insula Bora Bora este asezata la 225 km nord-vest de Tahiti,are 6,5 km lungime si 4 km latime.

Formata in urma unor eruptii la nivelul fundului oceanic care au fortat lava sa treaca de suprafața oceanului, candva se inalța cam la 1200 m deasupra apei si la 5400 m sub apa. Dupa stingerea vulcanului, lava nu a mai putut sa contribuie la crearea insulei, asa ca Bora Bora a ramas in seama forțelor de eroziune. Varfurile Otemanu si Pahia, care se inalța mai mult de 655 m deasupra nivelului marii, reprezinta tot ce a mai ramas din marginea de nord a craterului. Impanzite haotic cu stanci abrupte și abisuri verticale, pantele muntoase sunt azi imbracate intr-o bogata vegetatie tropicala.

Polinezia Franceza cuprinde grupul de insule.

Society, Marquesas, Tuamotus, Austral si Gambier.

Insulele Society : (format din doua grupuri) includ cele mai cunoscute insule turistice:

Tahiti, Moorea, Bora Bora si Huahine, si insula ,,neturistica,, Tetiaroa, cunoscuta datorita proprietarului sau celebru, Marlon Brando.

Cand sa calatorim in Bora Bora?

Bora Bora are o clima tropicala cu 2 anotimopuri: vara si iarna (tropoicala)

Vara este intre lunile noiembrie si aprilie, anotimp in care ploua mai mult.

Ploile sunt repezi si dureaza destul de putin iar temperaturile sunt foarte placute, intre 27 si 30 C. In perioada sezonului de vara, briza marina este adusa de vantul ,,Toerau,,.

In timpul verii preturile de cazare sunt mai prietenoase si un sejur pe Insula Bora Bora este la fel de placut ca unul in timpul iernii.

Iarna este intre mai si octombrie, considerat a fi sezonul uscat, pentru ca ploua foarte putin sau deloc. Temperaturile sunt intre 24 - 28 C. Vantul de iarna se numeste ,,mara amu,,

Sezonul turistic in insulele din Polinezia Franceza este sezonul uscat, adica intre mai-octombrie. Preturile de cazare sunt cele mai mari.