FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri


Rezerva acum
Descriere

    Zanzibarul este una dintre insulele aflate langa coasta estica a continentului african, insula ce face parte din Republica Tanzania.
   In momentul in care ajungi in Zanzibar toate problemele vietii de zi cu zi dispar. Nisipul alb, apa cristalina si umbrelele de soare te fac sa uiti de orice, iar primul lucru care te surprinde cand te apropii de aterizare este culoarea verde a insulei si limpezimea apei. Acest colt de Rai cu caldiri albe, plaje aurii si mare turcoaz, este unul dintre cei mai importanti producatori de condimente din lume, ce exporta anual cantitati impresionante de nucsoara, piper sau cuisoare. Aromele lor impanzesc insula facandu-va si mai palcuta sederea.
Odata ajunsi in Zanzibar nu trebuie sa ratati o vizita a orasului vechi, denumit si orasul de piatra, cu cladiri albe, spalate de vant si ploaie, moscheele falnice, dar cea mai mare a timpului ar trebui sa o alocati plajei si apei. Este cea mai la indemana distractie si, in plus, nu va costa nimic!
Una din cele mai renumite activitati in Zanzibar sunt scufundarile subacvatice. Fiind la Oceanul Indian, varietatea de viata subacvatica este imensa, iar coralii sunt conservati foarte bine in comparatie cu alte destinatii populare pentru scufundat. Pentru cei care nu sunt suficienti de curajosi sa se aventureze in adancuri, snorkelling-ul este o activitate foarte populara.
   In afara de activitatiile legate de apa, puteti merge intr-unul din numeroasele tururi organizate de majoritatea hotelurilor. Doua din cele mai populare excursii sunt pe plantatiile de mirodenii si in Stone Town (Orasul de piatra). Cel mai bun mod de a vedea Stone Town este sa te lasi purtat de strazile inguste, oprind din cand in cand la tarabele care vand produse traditionale africane sau la una din multele terase unde poti bea cele mai bune sucuri de fructe pe care le-ati gustat vreodata.