FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Facebook
 
Newsletter
Aboneaza-te sa primesti noutatile aparute.
Nume si prenume
E-Mail
Parteneri
Tez Tour
Homelidays
Infoturism.ro - vacante, sejururi, circuite, cazari

Parteneri
ski2017

  

    Pentru a fi eficienti oamenii trebuie sa-si cumuleze eforturile pentru a atinge anumite obiective astfel incat ai putea spune ca team building-ul este un proces gandit sa imbunatateasca relatiile si raporturile dintre membrii unui grup pentru depasirea barierelor in atingerea obiectivelor comune. Aceste relatii dintre membrii grupului pot viza imbunatatirea abilitatilor de rezolvare a problemelor, de luare a deciziilor, de prevenire/gestionare a conflictelor etc.

   De este team building-ul atat de important ?

Cred ca veti fi de acord cand spun ca nimeni nu face team building DOAR pentru a creea un mediu armonios de lucru. La urma urmei, o ''gasca de prieteni'' nu este mai eficienta decat o echipa bine consolidata. Scopul acestor programe este de a INTEGRA talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului. Se sconteaza, astfel, ca atingerea obiectivelor comune ale echipei se va face prin interactiunea punctelor forte ale membrilor ei.

   Procesul de team buiding ?

In ziua de astazi, orice angajat, indiferent daca este agent de vanzari sau Director General, lucreaza deja in echipa (chiar daca acest proces este mai mult sau mai putin vizibil). Prin urmare, fiecare poate emite diverse consideratii (unele dintre ele foarte pertinente) pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, un proces de team building nu este atat de simplu pe cat suna.

Planifica-ti Excursia cu Yzy Sky Travel !!!

 

Explorare nocturna !!!

Tura de Apuseni poate fi oricand transformata intr-o  tura de supravietuire pentru orice nivel. Avem trei optiuni cu grade diferite de dificultate, doua care contin explorari de pesteri si una de suprafata (varianta canioning).

Relieful este extrem de variat, cu platouri domoale, paduri dense ca in jungla, pereti calcarosi si o enorma retea subterana de pesteri. Practic, aici e cel mai inghesuit potential de aventura terestra si subterana de la noi!

Cum ajungem acolo ???

Distanta din Bucuresti e de 495 km, pe ruta Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Sibiu-Deva-Brad-Vascau-Rieni-intersectie dreapta spre Pietroasa-Pietroasa-Cetatile Ponorului. Din Brasov sunt 422 km.

Ultimii 12 km sunt neasfaltati si necesita atentie pe alocuri (drumul este practicabil pentru orice masina, dar… atentie la baia de ulei).

La cerere va putem prelua de la asfalt si transfera 4x4 la cabana.

Expeditie in Maroc !!!

Vrei sa traiesti o aventura memorabila alaturi de echipa ta? Descopera Marocul de la nord la sud in doar 9 zile si fii membrul expeditiei tale 4x4!

Pachetul se preteaza pentru echipe care trebuie sa convietuiasca impreuna pentru o perioada relativ lunga de timp. Membrii echipei isi vor imparti resursele aflate la dispozitie, vor supravietui unor diferente mari de temperaturi de 2-5 grade in munti pana la 35-40 grade Celsius in desertul Sahara!

Informatii generale:

Pe o scara de la 1 la 10 aceasta calatorie implica o provocare fizica si psihica (dificultate) cotata la gradul 3 de catre organizatori. Nu exista riscuri medicale sau de alta natura evidente.

Supravietuire in munti!!!

Pachetul este gandit sa provoace grupul in practicarea unor discipline diferite, in acelasi timp bucurandu-se de frumusetile naturii si de salbaticie, in Parcul National Piatra Craiului.

Pachetul presupune un efort fizic la un nivel peste mediu, dar in primul rand presupune o provocare mentala si emotionala aducand pe fiecare participant aproape de limitele sale.

Vrei sa vezi cum face fata echipa ta unei diversitati de probe incepand de la orientare, urcare pe munte, catarare, traversare pe corzi, mountainbike, kayac, rafting? Incearca si o sa vezi cat de sudata este echipa ta, daca se destrama la primul efort sau rezista pana la final.

 

 

 

Evadeaza din cotidian!

Lasa-ne pe noi sa te ghidam catre un program coerent care sa-ti ofere posibilitatea bifarii tuturor obiectivelor propuse.

Avem optiuni care speram sa se ridice la nivelul cererii tale.

Expertii spun ca absenta evenimentelor destinate intaririi echipei poate duce la pierderi majore si la demotivarea salariatilor.

O partida de paintball, un joc de-a piratii, o incercare de a scapa cu viata dintr-un desert imaginar sau catararea pe plase verticale ori orizontale ori "datul" cu tiroliana sunt doar cateva exemple de activitati ce pot face parte dintr-un teambuilding.

Urcarea in Bucegi cu ajutorul unor camioane militare ori cazarea in tabere de corturi sunt contexte in care angajatii, de multe ori,reusesc sa uite cine este sef si cine subaltern si sa se cunoasca mai bine, poate chiar sa se imprieteneasca.

Insa criza financiara va rari actiunile de acest gen. Specialistii in organizarea unor astfel de programe sunt destul de pesimisti. "Cererile vor scadea dramatic in prima parte a anului, deoarece momentan este o panica generala si o taiere a cheltuielilor la toate firmele, si normal ca teambuildingurile sunt primele pe lista. Pentru partea a doua a anului, totul va depinde foarte mult de performantele generale ale firmelor", spune Daniel Todea, directorul executiv al firmei Adventures4all.

Randamente scazute si demisii

Specialistii atrag insa atentia asupra pericolului la care se expun angajatorii prin renuntarea sau marirea decalajelor de timp intre actiuni de acest gen. "Se va ajunge la scaderea nivelului de performanta al echipei, la o erodare a mecanismului general. Pierderile pot fi majore in special pentru angajator, care va «beneficia» de randamente scazute si poate chiar de demisii. Cred ca din ce in ce mai mult un criteriu important la angajare il constituie oportunitatile de dezvoltare profesionala si personala", spune Dan Panturu, coordonator evenimente la Smart Tours.

Daca teambuildingurile faceau parte din viata companiei, renuntarea la ele, spune Ovidiu Atanasiu, senior consultant la compania Accelera, are ca efect demotivarea angajatilor. "si sa nu uitam ca o echipa motivata este cu 30-40% mai performanta decat una nemotivata", subliniaza specialistul.

Frecventa aduce eficienta

In cazul in care pentru companie investitia in oameni este o prioritate nu doar scriptic, atunci teambuildingurile trebuie sa-si pastreze o anume frecventa pentru a avea si eficienta. "Putem face o paralela cu atingerea unui nivel de performanta in orice sport. Cu cat antrenamentele sunt mai rare si la intervale aleatorii de timp, cu atat performanta va fi mai greu atinsa", spune Dan Panturu. Organizarea de evenimente de tip teambuilding poate aduce multiple avantaje. Privit simplist, spune Stefan Arghir, consultant la EcoXtrem Teambuilding, este vorba despre un mijloc alternativ de a recompensa angajatii. "Dar, organizat profesionist, poate ajunge sa reprezinte un mijloc de regularizare a relatiilor informale dintre angajati, de comunicare sau de deprindere de softskills", mai spune Stefan Arghir.

Prietenii legate la coborarea pe coarda

Un teambuilding, pentru a fi reusit, trebuie sa construiasca sau sa refaca performanta, sa imbunatateasca relatiile din cadrul echipei si sa ofere participantilor ocazia de a lua parte la o aventura memorabila. Pentru ca un teambuilding sa fie eficient, acesta trebuie pregatit din timp si urmarit indeaproape. "Variantele initiale sunt discutate si adaptate pentru a corespunde nevoilor grupului. Rezultatul final reprezinta un concept de eveniment complet, ingenios si inedit. Aplicand minutios acest concept, putem fi siguri de reusita. Mai mult, urmarind grupul in etapa posteveniment, putem imbunatati continuu calitatea serviciilor oferite", spune Stefan Arghir.


Cautare rapida
Tara
Regiune
Statiune
Transport
Relief
Sejur
Stele hotel
Ski Austria
city break
Dubai
Destinatii exotice